2023 GCA Convention and Exhibits

Theme: "Back to the Future"

		Tuesday - March 28th	
		Board of Directors Meeting and dinner	
		Wednesday - March 29th	
8:00	9:00	Exhibitor Set-up	
9:00	10:00	Breakfast with Exhibitors	
10:00	10:00	Welcome and Announcements	
10:15	10:45	Speaker - Topic (30 Min)	
10:45	11:15	Speaker - Topic (30 Min)	
11:15		Exhibitor Introductions at Podium	
11:30	11:45	Break with Exhibitors (15 min)	
11:45	12:15	Speaker - Topic (30 Min) or 2 slots for 1 hr	
12:15	12:45	Speaker - Topic (30 Min)	
12:45	1:30	Lunch	
1:30		GCA Annual Meeting	
1:45	2:00	Sec of State Presentation	
2:00 or 15	2:45	Speaker - Topic (30 Min)	
2:45	3:15	Speaker - Topic (30 Min)	
3:15	3:30	Break with Exhibitors (15 min)	
3:30	4:00	Speaker - Topic (30 Min)	
4:00		Final Announcements - Instructions for Evening at the Savoy	
6:00	10:00	Casino Night at the Savoy Car Museum	
		Reception, Dinner, Lifetime Acheivement Awards	
		Casino Night and much more	
		Thursday - March 30th	
8:30	9:30	Breakfast with Exhibitors	
9:30		Daily Kickoff and Announcements	
9:45	10:15	Speaker - Topic (30 Min)	
10:15	10:45	Break with Exhibitors	
10:45	11:15	Speaker - Topic (30 Min)	
11:15	12:00	Speaker - Topic (45 Min)	
12:00	12:45	Lunch with Exhibitors	
12:45	1:15	Speaker - Topic (30 Min)	
1:15	1:45	Speaker - Topic (30 Min)	
1:45	2:00	Break with Exhibitors	
2:00	2:30	Speaker - Topic (30 Min)	
2:30	3:00	Installation of 2023-2024 BOD & Presentations	
		Silent Auction winners announced	
3:00		Exhibitor Break Down	